Průvodce | Karpattreky | Horolezectví | Cykloturistika | Cestování | Lyžování | Příroda | Soutěže | Aktuality | Zajímavosti | Kalendář | Napsat článek | Reklama | Více… |
Treking.cz
Poslední aktualizace: 6.11.2021 , svátek má
Treking > Blog > Kovidové lži rozkládají ústavní systém již dva roky

Kovidové lži rozkládají ústavní systém již dva roky

Je obnova ústavního pořádku ještě možná i bez použití násilí?

5.11.2021 | Otakar Brandos

Kdo se neočkuje s námi a nebo s námi nesouhlasí je - nevzdělaný hlupák z vesnice věřící na čipy Billa Gejtse, chemtrajls a ilumináty. Nevím zda-li jsou profesor Beran, doktoři Hnízdil a Pollert, profesorka Zelená a nebo mikrobiložka Krátká, lékařka Chalánková, bývalý prezident Klaus či režisér Tománek, jeden ze zakladatelů Zdravého fóra, z vesnice, ale zcela určitě bych o nich netvrdil, že jsou nevzdělaní hlupáci. Spíš právě naopak.

Soumrak a nebo svítání?

Soumrak a nebo svítání?

Já jsem z vesnice. Zda-li vzdělaný a nebo nevzdělaný, to posoudit nedokáži. Na chemtrajls ani Gejtsovy čipy nevěřím. Nevěří jim ani naprostá většina lidí, co mají s očkováním experimentální vakcínou schválenou pro použití v nouzovém režimu, kdy se předpokládala smrtnost čínské infekce někde okolo 10 až 20 % (v reálu až 1 000× nižší), problém. Nakonec tento hoax beztak vymysleli a vložili do úst "odpíračů" v duchu doktríny - nejlepší obranou je útok - fanatičtí příznivci očkování experimentální, a tudíž potenciálně zdraví nebezpečnou, vakcínou proti kovidu-19…

To, že s vakcínami není úplně vše jak by mělo být dokládá i usnesení o zřízení Evropského fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění Covid-19 z 23.9. Zarážející je i množství hlášení o závažných nežádoucích účincích vakcín a případů úmrtí, které o řád převyšují vše, co bylo kdy v medicíně u posledních 50 letech použito. Argumenty "pro" očkování, nebo že očkování je "akt lásky" a další pitominy silně připomínají petice "Pragováků", které požadovaly smrt pro Miladu Horákovou. My tady budujeme republiku (se očkujeme) a oni nám to kazí. No jo, ještě před pár lety uvědoměle pracovali pro Říši a odsuzovali atentát na nacistickou zrůdu Heydrycha…

Asi již od aféry s thalidomidem uběhla dlouhá doba a na tisíce dětí, které se "díky" této látce, která se používala např. v sedativech, narodily bez končetin, zapomnělo. Právě po této "zkušenosti", kdy výrobce, firma Chemie Grünenthal, prosoudila jmění, se nová léčiva testují po dobu alespoň osmi let. Na různé indikace či kontraindikace s jinými léčivy, které u experimentální vakcíny proti kovidu nikdo neučinil. Ne že nemohl, ani nechtěl.

Přes 900 tisíc hlášení o závažných vedlejších účincích a přes 5 000 evidovaných úmrtích jen v EU (v USA dnes již přes 16 000 evidovaných úmrtí) není něčím, nad čím Soumrak a nebo svítání? by se dalo mávnout rukou. A to podle řady studií jsou data silně podhodnocená. Možná až o 90 %… Nasvědčoval by tomu i případ z Německa, kdy nejmenovaná operní pěvkyni musela po očkování (s ochrnutým lícním nervem) zrušit vystupování a soudí se se "systémem", který ji odmítl do "systému hlášení nežádoucích účinků" zapsat.

Po internetu cirkulují čísla a slovní přestřelky. Soudruh Vojtěch vypálil proti neočkovaným salvu, že jde o epidemii neočkovaných. Hloupá propaganda. Za období XY bylo v nemocnici přijato 496 neočkovaných a 357 očkovaných. Zemřelo 34 očkovaných a 38 neočkovaných (sic)! Za celý říjen 74 neočkovaných a 71 očkovaných.

Přestřelky mezi "ano" a nebo "ne", výpočty že prý 4× lepší ochrana a bla, bla jsou sice fajn, ale ze zorného pole uniká trend. I to, že v nemocnicích nekončí až na ojedinělé výjimky ti, kdož byli přirozeně imunizováni proděláním nemoci. A tento trend, alespoň nyní, velice nelichotivě vyznívá pro očkování. Je zbytečné se nyní přít zda-li je to takhle a nebo onakhle, uvidíme již za krátkou dobu. Za 14 dní, za měsíc. Tehdy bude mnohem zřejmější, kdo bude více ohroženou skupinou. Zda-li "vaxeři" a nebo "antivaxeři".

Vláda kovidové diktatury usilovně hledá cesty, jak lidi přimět k "dobrovolnému" očkování. Přestože se očkování u věkových skupin pod 65+ ukazuje jako neefektivní a u dětí naprosto zbytečné (a s rizikem zdravotních komplikací). Např. podle imunologa Drbala se nikdy nemělo slibovat, že vakcíny jsou bezpečné a účinné a nebo podle vyjádření Michala Pohludky, ředitele firmy GeneSpecor, která analyzuje biologické vzorky, že nelze podle virové nálože ze zkoumaných vzorků zjistit, kdo z nakažených je očkovaný a kdo nikoliv. Veřejnost tak žije v bludu, který stále razí nedouci typu Smejkal a nebo Chlíbek, že očkovaní nemohou nemoc šířit a že mají nižší virovou nálož. Dostupná laboratorní data tyto bludy zcela jednoznačně vyvracejí a potvrzují to, co od samého počátku tvrdili např. imunologové Jiří Šinkora a nebo Vojtěch Thon.

To však nomenklaturním nedoukům a totalitářům, kterým dopřávají nepřiměřeného sluchu jak korporátní tak média státní propagandy, nebrání v tom, aby prosazovali různá omezení pro neočkované a dále tlačili na očkování. I přes jasná data např. z Německa a nebo Rakouska, kde měli přísnější režim než u nás, více naočkovaných a dnes tam mají silnější vlnu než minulý rok, kdy se ještě ani nezačalo očkovat. Stejně tak špatně na tom jsou očkovací "premianti" jako Izrael, Taiwan, Singapur aj. Naopak nejlépe si vedou obvykle země s minimální proočkovaností a s minimálními omezeními společenského a pracovního života (Švédsko), kdy platí obojí najednou a ne pouze část z toho (Rumunsko, Bulharsko aj.).

Zastánci kovidí diktatury si udělali z naší ústavy trhací kalendář. Totalitáři v čele s ministrem Vojtěchem pošlapávají i rezoluci Parlamentního shromáždění Rady Evropy č. 2361. Zavádějí diskriminaci neočkovaných (porušení bodu 7.3.2. Rezoluce), vypouštějí fabulace o povinném očkování (porušení bodu 7.3.1. Rezoluce), zavádějí kovidpasy (porušení bodu 7.5.2. Rezoluce) atd.

Různé iniciativy proti kovidové diktatuře jsou zatím smířlivé. Od Zdravého fóra až po Žlutý špendlík Daniela Landy. Je ale smířlivost na místě? Jsem si čím dále tím méně jistý tím, zda-li návrat ústavního pořádku je možný bez použití násilí. Jak až velké násilí připouští čl. 23 Listiny základních práv a svobod, který říká, že občané ČR mají právo se postavit na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád, by měli zodpovědět (nejen) ústavní právníci. Pokud možno co nejdříve zodpovědět…

Dáme se s A. Vojtěchem cestou nacistického Německa roku 1933, se skutečnými odborníky cestou odkazu 17. listopadu 1989 (pamatujete? - chceme vládu odborníků) a nebo nějakým samozvaným osvíceným diktátorem ne zcela humánní střední cestou Chile (pamatujete jak skončila Allendeho vláda) z roku 1973?

Treking.cz - diskuze

Diskuse k tomuto článku

přidat názor    zobrazit celou diskusi
Covid z „laborky“. Třetí dávka ne. Mladí v klidu. Co se nedávno nesmělo říct (-OB-, 23.11.2021, 15:04 )
Mnohokrát oceněný francouzský vědec Jean-Michel Claverie dal rozhovor týdeníku Respekt. A jak si všímá členka Rady ČTK Angelika Bazalová, jeho názory se ve značné míře shodují s tím, co říká napříkald imunolog Jiří Šinkora. Tedy že se jedná o epidemii pro seniory a že vakcína by se neměla podávat mladým. „Pokud jste mladší čtyřiceti let a nemáte žádné další onemocnění, neumřete, stěží tím vůbec onemocníte,“ řekl například profesor genomiky a bioinformatiky - https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Profesor-Covid-z-laborky-Treti-davka-ne-Mladi-v-klidu-Co-se-nedavno-nesmelo-rict-684407
Povinnému očkování se dospělí nevyhnou, míní náměstkyně ministra (-OB-, 23.11.2021, 14:24 )
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-vasakova-nad-60-let-profese-zdravotnici-ucitele-skoly-hasici-policie.A211123_125715_domaci_remy . Agresivita vaxerů neuvěřitelně roste. Tak teď již jen čekám, kdy vznikne protipól - petice "Trest smrti pro všechny Vašákové, Kubky, Smejkaly". Vyplňují se snad má loňská slova, že svobodu bude nutné uhájit s použitím násilí?
Nechci vám brát iluze (Milan, 23.11.2021, 16:12 )
ale svobodu nikdo hájit nebude. A ti co se nyní ozývají to časem znechuceně vzdají.
Milane, máte pravdu. Většina lidí (-OB-, 24.11.2021, 12:25 )
by určitě "vyměkla". Vždy to tak bylo a troufám si tvrdit, že to tak i vždy bude. Vždy ale zůstane část těch, co to úplně nevzdají. Já věřím, doufám, že řadu šílenosti z "dílny" Vojtěcha a jeho našeptávačů zatrhne příští vláda. A nebo soudy.
Petr Macinka: Řekněte, jak to je. Bezinfekčnost očkovaných? Vyvráceno. (-OB-, 18.11.2021, 17:20 )
Tolik diskutovaná „epidemie neočkovaných“ je podle něj pouhé lhaní si do kapsy, což dokládá například stanovisko českých přírodovědců z UJEP v Olomouci. Dnes démonizovaný Daniel Landa je podle Petra Macinky především naštvaným otcem tří dospívajících dcer. V rozhovoru došlo i na Landovy nezištné kroky během pandemie, o kterých se nyní mlčí - https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Petr-Macinka-Reknete-jak-to-je-Bezinfekcnost-ockovanych-Vyvraceno-Landu-pospinili-toto-nevite-683924
Výborná diskuse tady (Kožíšek, 17.11.2021, 13:06 )
To je výborná diskuse tady - diskutuje si tu pan OB akorát tak sám se sebou. A dobře mu tak - já diskutovat chtěl, ale na přímou konkrétní otázku mi bylo odpovězeno, ať si odpověď vyhledám sám na internetu :-D Je vidět, že pan OB buď žádný vlastní názor nemá, nebo ho neumí formulovat - umí akorát dokonale kopírovat odkazy na články a názory někoho jiného. Takže sbohem, trekingu.cz
Kožíšku, ty jsi nepřišel diskutovat, ale jen prudit (-OB-, 17.11.2021, 15:19 )
a prosazovat tu svou… Nebudu ti přežvejkávat odpovědi na něco, co je jinde hezky v grafech a tabulkách srozumitelně vyjádřeno. Z posledních dní doporučuji vyjádření např. imunologa Drbala. Kdyby se ti nechtělo do čtení, pak si to lze vyslechnout např. na ČT (pořad s moderátorem Kubalem).
asi banovat, ti lidé tu nejsou kvůli diskuzi (RK, 17.11.2021, 16:57 )
Je třeba si uvědomit, jak neskutečné objemy peněz jsou sypány do různých "neziskovek". A že placení diskutéři opravdu existují. Lze sice narazit i na "užitečného idiota", který popichuje zadarmo, ale velké množství těchto trollů a "elfů" je programově tupých za mrzký peníz. Taková je realita.
Banování není třeba, Gremlins se nesmí (-OB-, 22.11.2021, 21:29 )
krmit. Pokud se jim láduje, vyrostou z nich nehezké zrůdy. Když se nechaj bez "potravy", jsou z nich milí plyšáci. Elfové, trollové - prostě gremlini. Stačí ty mrchy nekrmit a nedávat jim podnět :-)
Už pri prvom tvojom blogu (Borek, 17.11.2021, 11:42 )
som ti písal : Nebuď pako. Ale ako vidím, ty nedbáš. Takže nie len pako, ale i ignorant a doktor amatér. Problém je v tom, že ta už asi z toho nevyrastieš. No ale, čo sa dá robiť.
Borku, já tvou připomínku vzl na vědomí, (-OB-, 17.11.2021, 15:14 )
ale v této věci se jednoduše neshodneme. Ty máš svůj názor a já ti jej neberu ani neříkám co si máš myslet. Pouze jsem vyjádřil svůj názor. Kvůli toho tě nebudu brát ani jako nepřítele ani nijak titulovat.
K.O. Vojtěchovi a dalším šmejdům II (-OB-, 16.11.2021, 21:45 )
V akutní fázi již není řešením vakcína. Souběh vakcína a infekce nesmí nastat. Takže dávat teď vakcíny, jelikož lidé panikaří z další vlny, moc chytré není. Pravděpodobnost, že dostanou spolu s vakcínou i virovou infekci, je docela vysoká. Vakcína je preventivní záležitost. Je levná, ale vakcíny jsou v případě covidu nového typu a nedostatečné testované. Za tím si stojím. Drbal: Stát nesmí měnit podmínky používání vakcín, to se ale děje - https://echo24.cz/a/SBmGM/drbal-stat-nesmi-menit-podminky-pouzivani-vakcin-to-se-ale-deje
K.O. Vojtěchovi a dalším šmejdům (-OB-, 16.11.2021, 21:26 )
Imunolog Drbal: Netestováním očkovaných vláda vědomě šíří infekci covidu. Nerozumím tomu, že Česká vakcinologická společnost může v tuto chvíli říct, že covidové vakcíny jsou stoprocentně bezpečné. To je na rezignaci jejího vedení - https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/imunolog-drbal-netestovanim-ockovanych-vlada-vedome-siri-infekci-covidu-40378208
Nemravná špína z Ostravy (-OB-, 16.11.2021, 20:21 )
Verbální Kung-fu kvůli testování dětí. Reportérka Reflexu Markéta Dobiášová se pustila do Maďara - https://www.reflex.cz/clanek/komentare/110222/verbalni-kung-fu-kvuli-testovani-deti-reporterka-reflexu-marketa-dobiasova-se-pustila-do-madara.html
Lež Ministerstva zdravotnictví o covidovém očkování (-OB-, 16.11.2021, 14:55 )
V našich dějinách jsme měli zastánce svobody slova jako Karla Čapka či Karla Havlíčka Borovského, ale i aktivistické novináře sloužící moci jako to byli za německé okupace Vladimír Krychtálek, Karel Lažnovský, Jaroslav Křemen, Vladimír Ryba, Václav Crha, Emanuel Vajtauer a Karel Werner - https://zdenekkoudelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778916
Je snad vláda obětí vlastní ideologie? (-OB-, 16.11.2021, 14:41 )
Jejich „boj“ za zničení covidu nezničil ten proradný virus, ale naši ekonomiku. Sebral dva roky života našim dětem. Zničil tisíce existencí, tisíce rodin připravil o budoucnost. Ale co je na tom to nejhorší, že doslova vymýtil poslední morální hodnoty - https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778911
Žaluji Daniela Landu !!!....Jistě, pane ministře (-OB-, 16.11.2021, 14:27 )
Sir Humphrey by si byl nepochybně vědom skutečnosti, že napětí a vůle k odporu ve společnosti nebezpečně narůstá, že každá hostina i lumpárna jednou skončí a bude nutné existovat i po ní - https://medula.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778827
Zas jeden pěkný článek o turistice (ZR, 13.11.2021, 17:37 )
Tak jsem se těšil na pěkný článek o turistice a zas je to o h .......
Community transmission and viral load kinetics of the SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variant in (-OB-, 13.11.2021, 10:00 )
To co je u nás považováno za dezinformaci, to rozebírá poslední studie zveřejněná v prestižním časopise Lancet - Community transmission and viral load kinetics of the SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variant in vaccinated and unvaccinated individuals in the UK: a prospective, longitudinal, cohort study (Komunitní přenos a kinetika virové zátěže varianty SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) u očkovaných a neočkovaných jedinců ve Spojeném království: prospektivní, longitudinální, kohortová studie) - https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext .
Lock Down pro neočkované - krok správným směrem (-OB-, 13.11.2021, 09:21 )
Jsem neočkovaný, je mi 60+, prodělal jsem COVID -19 s lehkým průběhem a očkovat se NENECHÁM !!! Proč tedy tento připravovaný Lock Down vítám? Je to totiž jediný způsob jak se ochránit před očkovanými, kteří nic nemusí dodržovat !!! Zdroj: https://jiristrasek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778727
Plujeme všichni na jedné lodi. Jmenuje se Titanik. (-OB-, 11.11.2021, 15:21 )
Tím tancem myslím všechny ty tiskové konference a výstupy vládních představitelů, kterými se nás snaží přesvědčit, jak to všechno mají pevně v rukou, jak ví, co říkají, a jak je musíme hlavně poslouchat, aby to všechno dobře dopadlo - https://blog.aktualne.cz/blogy/jana-hamplova.php?itemid=41256
ROZKAZ ZNĚL JASNĚ: DĚSIT, DUSIT, TESTOVAT, OČKOVAT, CENZUROVAT! ZA KAŽDOU CENU! (-OB-, 10.11.2021, 15:38 )
https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=41241
Největší hřích neočkovaných (-OB-, 10.11.2021, 12:11 )
Malý Benito se prohání po kopcích a lesích v okolí městečka Predappio. Když tu se s fascinací zahledí na mravence. Jsou tak organizovaní, tak pilní, tak nádherní… Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778583
Milka .... (Aleš, 09.11.2021, 13:39 )
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/martina-koziar-vasatkova-namestkyne-koronavirus-ockovani-opatreni.A211109_130445_domaci_indr
škoda (Kožíšek, 09.11.2021, 12:01 )
Měl jsem tenhle web dost rád, teď se z toho opravdu stala snůška blábolů a one man "show". Ale budiž, respektuji právo na názor každého. Jenom by mě zajímalo, jak by situaci řešil pan autor, kdyby mohl. On totiž problém covidu nespočívá primárně v tom, že má nějakou nenulovou smrtnost. Opravdu není velká, nicméně dokud se to někoho nedotkne osobně (rodina, kamarád), je to pro spoustu lidí pořád jen číslo (v lepším případě obvykle dodávají: ale to se týká jen obézních, jinak nemocných, starých...) Problém hlavní podle mne tkví v tom, že i ten co na covid (nebo s covidem zemře) leží před smrtí nějakou nemalou dobu v nemocnici, kde vyžaduje péči, kde se ho někdo pokouší zachránit. Vir zkrátka ukázal, že má sílu špitály zaplnit, normální péče se odkládá, řeší se jenom covid. Doktoři, sestry - padají na hubu. A to i v době totálního lockdownu. Neumím si představit, jak by to vypadalo, kdyby bylo vše otevřené a virus by se mohl šířit neomezeně. Ano, klidně mě nazvěte srabem, poprděncem, ovcí - ale proč myslíte, že doktoři a sestry musí donekonečna přijímat a ošetřovat další a další covidové pacienty? Co když jednoho dne řeknou dost, a půjdou do jiné práce, do supermarketu za kasu nebo začnou cestovat. Nebo to je také lež a dezinformace? V nemocnicích nikdo neležel/neleží? Rád bych o tomto seriózně diskutoval. Bohužel mi připadá, že hodně lidí si přeje, aby očkování nefungovalo, aby mohli říci: "Vidíte, já to říkal, že to fungovat nebude". Doprdele, proč ale takhle uvažujeme? Já si ze srdce naopak přeju, aby očkování fungovalo, poněvadž jinou cestu nevidím. Pokud ji někdo vidíte, prosím o informaci nebo o názor, ale o vlastní názor, ne o kopii článků z Parlamentních listů apod. Číst umíme každý, ale myslet?
Typický názor ekonomicky neaktivního člověka (Karel, 09.11.2021, 12:38 )
za cenu naděje na delší život zničíme budoucnost našich potomků. To je generace, která ohýbáním hřbetu před komunisty zničila život svým dětem a teď ho ničí i vnoučatům.
Karle, klobouk dolů (Kožíšek, 09.11.2021, 14:25 )
vážně, před Vaším odhadem lidí na dálku :-))))) Ano, komunismus jako ročník 1975 trochu pamatuji. Jinak jsem ekonomicky aktivní dost, podnikám, plátce DPH. Děti mám dokonce tři. Co tam o mně máte dál? Typické. Když neumím argumentovat, napadnu diskutéra. Fakt jste machr. Určitě si připadáte teď jako hrdina, jak jste mi to nandal, schovaný za anonymitu webu :-) PS: V nemocnici může skončit i mladý člověk, dokonce i turista (úraz, nehoda) a
Jak by to tedy autor, tedy já, řešil? (-OB-, 09.11.2021, 14:32 )
Ale tady přece není potřeba nic nového vymýšlet, stačí se podívat, jak to třeba řešili a "řeší" mnohem úspěšnější Švédi. A nebo jak to vyřešili v indickém Uttarpradéši při náběhu druhé vlny, která opadla dříve, než stačila znovu naběhnout a řešili 3. či 4. či kolikátou vlnu již. Příkladů ve světě je mnohem více, my se ale jen opičíme podle národů, které rozpoutaly dvě světové války a nebyly dostatečně denacifikovány. Jestli čekáte, že nápovědu naleznete na Idnes, "svazáckých" Seznamzprávy a nebo v ČT, pak čekáte marně. A ano, na vámi zmíněných PL jsou někdy strašné bláboly, ale celkem pravidelně jsou tam na druhou stranu rozhovory se skutečnými odborníky, kteří mají ovšem v "ofiko" médiích utrum, protože nerazí jednotnou stranickou linii.
RE: (Kožíšek, 09.11.2021, 15:47 )
Díky, jen jsem se pořád nedočetl, jak to vyřešilo Švédsko. Nežiji tam, neznám ani žádné Švédy, aby mi to, co se píše v našich médiích mohli potvrdit nebo vyvrátit. Jen se můžeme dočíst o vysoké proočkovanosti a vysoké osobní odpovědnosti. Také je to jiná země ve smyslu jiné kultury (hustota osídlení, domy kilometr od sebe, každý jezdí autem, nemají takový společenský život, prostě studení seveřani, mimo velká města neexistují hospody ani malé obchody), ale soudím jen z jedné cca měsíční návštěvy Švédska před asi pěti lety. Samozřejmě, Indie je opačný extrém, o té ale nevím vůbec nic. Prosím o přiblížení.
Chcete říci, že neumíte používat vyhledávač? (-OB-, 10.11.2021, 13:11 )
Třeba Google, Seznam a nebo Bing? No Švédsko - většina lidí žije ve městech, sravnání tedy s ČR možné je. I v malých městech jsou restaurace, nevím kudy jste jezdil. Nebo jste chtěl napsat na samotách? Jak to funguje ve Švédsku s čínskou chřipkou - třeba stránky jejich "hygieny" aneb Folkhälsomyndigheten vám dají všechny odpovědi - https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/skydda-dig-sjalv-och-andra-rekommendationer-om-covid-19/ . A Indii už snad zvládnete sám :-)
nadpis (Kožíšek, 10.11.2021, 15:51 )
A vy zase umíte jenom kopírovat odkazy, vlastního názoru se od Vás nedočkám. Ale co už. Když si kliknu na ten Váš odkaz, píše se tam toto (zkopírováno níže). A vy zde naopak proti očkování brojíte. Tak se mi nedivte, že tomu nerozumím. Každý má svou vlastní odpovědnost za prevenci šíření infekčních nemocí. Musíte se sami zamyslet, jak se můžete vyhnout nákaze a nakažení ostatních. Chraňte se očkováním Očkování je nejlepší způsob, jak se vyhnout vážným onemocněním a šíření covid-19. Švédská agentura pro veřejné zdraví doporučuje, aby se každý ve věku 12 let a starší nechal očkovat proti covid-19.
Slušná diskuse? (Kožíšek, 10.11.2021, 15:55 )
Kromě toho, já chtěl vážně slušně a seriózně diskutovat. A dostalo se mi čeho? Výsměchu, že neumím vyhledávat, že jsem stará struktura - opravdu známka inteligence tyto reakce. Takže díky.
Stará struktura? Výsměchu? (-OB-, 10.11.2021, 19:21 )
Asi každý vidíme a čteme něco úplně jiného. Plácáte hlouposti.
Máte pravdu. (Robert Možný, 11.11.2021, 08:39 )
Naprosto s Váma souhlasím, pan OB opravdu není schopen jakékoliv smysluplné diskuze, pouze urážení oponentů, a zesměšňování všech, kteří nemají naprosto stejný názor. Ano, byl to skvělý web....nějak zmizeli všichni ti autoři skvělých cestopisů,... umřeli, nebo si snad dovolili odejít jinam? Omezením cestování to nejspíš nebude. Například v Lidé a země, nebo třeba na FB skupině Nadšenci horské turistiky je příspěvků z celýho světa víc než dost....Nechtěl jsem se k tomuto již vyjadřovat, ale podpořit Vás musím, nejste jediný, kdo má podobný názor. R.
velmi rozumný názor (Aleš, 09.11.2021, 10:14 )
https://zivotvcesku.cz/rozhovor-plosna-proockovanost-problem-s-epidemii-nevyresi-ze-netestujeme-ockovane-je-politika-mini-lekar-simon-reich/
Smysl toho všeho je rozdělit společnost (Milan, 09.11.2021, 08:09 )
a to se podařilo. Tudíž už není o co bojovat. Teď se jen tešme na skvělé zítřky.
Strach a Hrůza (-OB-, 07.11.2021, 19:47 )
https://kasparekfrantisek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778464 . Hezky napsáno, rozumné argumenty propagandistická hesla nepřebijí. Možná přehluší, ale nepřebijí.
co su to tu za kecy na turistickom serveri (milos, 07.11.2021, 09:19 )
USA 220 milionov vakcinovanych 16000 umrti je to menej ako 0,01 percenta mrtvi na covid 46 400 000 total pripadov pozitivnych 754 000 mrtvych v percentach okolo 2% takze pomer je 200x viac ludi zomrelo na kovid ako na vakcinu ... ak je vase cislo 16000 obeti vakciny spravne
Na rozdíl od vašich čísel jsou ta má (-OB-, 07.11.2021, 14:04 )
správná. Těch vašich 756 tisíc míchá pozitivitu a jiné, další příčiny. Navíc těch 16 000 je krátce po očkování. Uvidíme, kolik to bude v součtu za pár let…
Blábol (roman, 06.11.2021, 17:25 )
Stránka o turistice začíná šířit antivaxerske blábolyBěžte s tím někam
Klidně prožij zbytek života v hlubokém předklonu (-OB-, 06.11.2021, 19:22 )
a poslouchej vrchnost jak se "sluší". Proč to chceš ale i po jiných?
Cikrt: Očkování je akt lásky, vydávat ho za tečku byla pitomost, je tu hlavně pandemie nezodpovědnýc (-OB-, 06.11.2021, 10:12 )
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/109981/cikrt-ockovani-je-akt-lasky-vydavat-ho-za-tecku-byla-pitomost-je-tu-hlavne-pandemie-nezodpovednych.html - tak ty "neurologické obtíže" budou u některých očkovaných asi opravdu závažnější, než se dosud soudilo…
Covid už řádí mezi dětmi. Většina pozitivních je do 15 let, část z nich končí na kyslíku (-OB-, 06.11.2021, 08:48 )
Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/vir-radi-mezi-detmi-cast-z-nich-konci-na-kysliku-nejtezsi-prubehy-jsou-spojeny-az-s-pocovidovou-komp.A211103_230707_ln_domov_tmr?zdroj=LN_vybava_lidovky . Tak to už je opravdu propaganda toho nejhrubšího zrna. Dětská oddělení v nemocnicích nepřeplnil kovid, ale "obyčejné" virózy a bronchitidy.
Docent Hajdúch u Písařovicové: Věřili jsme, že jsme promoření... Lockdown neočkovaných je jedna z mo (-OB-, 06.11.2021, 08:26 )
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Docent-Hajduch-u-Pisarovicove-Verili-jsme-ze-jsme-promoreni-Lockdown-neockovanych-je-jedna-z-moznosti-682608. No jo, i lidé jako Hajdúch vystudovali medicínu. Podobně jako například světoznámý doktor Mengele…
Očkování: Lékař, který zažil, co se po něm lidem stalo. Teď promluvil (-OB-, 06.11.2021, 08:22 )
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ockovani-Lekar-ktery-zazil-co-se-po-nem-lidem-stalo-Ted-promluvil-682566


Další související články, mohlo by vás zajímat

Reklama, turistika a výlety podle pohoří
Beskydy | Bílé Karpaty | Blatenská pahorkatina | Brdy | Broumovská vrchovina | Česká Kanada | České středohoří | České Švýcarsko | Český les | Český ráj | Děčínská vrchovina | Doupovské hory | Drahanská vrchovina | Džbán | Hanušovická vrchovina | Hornosvratecká vrchovina | Hostýnské vrchy | Chřiby | Javorníky | Jeseníky | Ještědsko-kozákovský hřbet | Jevišovická pahorkatina | Jizerské hory | Králický Sněžník | Krkonoše | Krušné hory | Křemešnická vrchovina | Křivoklátská vrchovina | Litenčická pahorkatina | Lužické hory | Nízký Jeseník | Novohradské hory | Orlické hory | Pálava | Podbeskydská pahorkatina | Podyjí | Rakovnická pahorkatina | Ralsko | Rychlebské hory | Slavkovský les | Slezské Beskydy | Smrčiny | Svitavská pahorkatina | Šluknovská pahorkatina | Šumava | Švihovská vrchovina | Vizovická vrchovina | Vlašimská pahorkatina | Vsetínské vrchy | Východolabská tabule | Zábřežská vrchovina | Zlatohorská vrchovina | Ždánický les | Železné hory | Žulovská pahorkatina | Belianské Tatry | Branisko | Bukovské vrchy | Burda | Cerová vrchovina | Čergov | Čierna hora | Chočské vrchy | Kremnické vrchy | Krupinská planina | Kysucké Beskydy | Laborecká vrchovina | Levočské vrchy | Ľubovnianska vrchovina | Malá Fatra | Malé Karpaty | Muránska planina | Myjavská pahorkatina | Nízké Tatry | Ondavská vrchovina | Oravská Magura | Oravské Beskydy | Ostrôžky | Pieniny | Podunajská pahorkatina | Pohronský Inovec | Polana | Považský Inovec | Revúcka vrchovina | Roháče | Slanské vrchy | Slovenský kras | Slovenský ráj | Spišská Magura | Beskydy | Stolické vrchy | Strážovské vrchy | Starohorské vrchy | Šarišská vrchovina | Štiavnické vrchy | Tribeč | Velká Fatra | Veporské vrchy | Vihorlat | Volovské vrchy | Vtáčnik | Vysoké Tatry | Východoslovenská rovina | Zemplínské vrchy | Žiar

Z posledních článků vybíráme

2.11.2021 / Otakar Brandos
Trek · Hrubý Jeseník v pozdním létě - okruh přes Kouty nad Desnou, Dlouhé stráně, Vysokou holi a Praděd (1) / Fotogalerie k článku

Letos řadu treků plánuji do Jeseníků. Nejinak tomu bylo i v pozdním létě, kdy se mně zastesklo nejen po Mravenečníku a Dlouhých stráních, ale také po Pradědu, na kterém jsem letos ještě nebyl. No a protože přes všechny …

1.11.2021 / Otakar Brandos
Naše vrcholy · Čtyři palice (732 m), vrchol Žďárských vrchů s ikonickými skalními útvary

Vrch Čtyři palice (732 m, na turistickém rozcestníku 752 m) patří k nejznámějším vrcholům Žďárských vrchů, geomorfolo- gického podcelku Hornosvratecké vrchoviny. Ne ani tak pro svou výšku, ale díky ikonic …

27.10.2021 / Otakar Brandos
Trek · Narozeninové Jeseníky (2). Pohodový 45kilometrový okruh přes Velkou kotlinu, Dlouhé stráně a Divoký důl / Fotogalerie k článku

Po kamzičím představení pokračujeme dále na Dlouhé stráně. Čekají nás dlouhé schody vedoucí k horní nádrži. Tuším že jich je 168, Míša je poctivě počítala. Na schodech opět potkáváme ženské, se kterými jsme se …

25.10.2021 / Klára Polášková
Tipy na výlet · Podzim je nejlepším obdobím k návštěvě Ďáblovy prdele, turistika v České Kanadě

Podzim je nejlepším obdobím k návštěvě Ďáblovy prdele. Ano. Čtete správně. Přesně tak je, mimochodem velmi trefně, pojmenován jeden z nejbizardnějších skalních útvarů České Kanady. Cesty k této přírodní kuriozitě, …

24.10.2021 / Otakar Brandos
Testy · Fenix HM51R Ruby V2.0, recenze miniaturní nabíjecí čelovky s výkonem až 700 lumenů

Nabíjecí čelovka Fenix HM51R Ruby V2.0 je mladším sourozencem svítilny HM51R Ruby. Nová čelovka od Fenixu je sice o pár gramů těžší (80 g oproti původním 77 g), má však vyšší výkon (700 lm oproti 500 lm) a …

24.10.2021 / Otakar Brandos
Vesmír · Slunci nejbližší asteroid 2021 PH27. Planetka s asi kilometrovým průměrem obíhá Slunce nejrychleji

S pomocí výkonné 570megapixelové kamery DECam v Chile se astronomům podařilo objevit asteroid s nejkratší oběžnou dobou ze všech známých asteroidů ve Sluneční soustavě. Oběžná dráha tohoto asteroidu, …

20.10.2021 / Otakar Brandos
Trek · Narozeninové Jeseníky (1). Pohodový 45kilometrový okruh přes Velkou kotlinu, Dlouhé stráně a Divoký důl / Fotogalerie k článku

Jeseníky, či správně Hrubý Jeseník, jsou ideálním pohořím k vícedenním trekům i v letním období. Nejenže je možné v Jeseníkách naplánovat docela výživné trasy vyhýbající se, alespoň z velké zčásti, davům turistů, ale …

20.10.2021 / Ondřej Havelka
Cestopis · Pouť k mekkánské Kostce v oparu předčasí (1). Fascinující dějiny jednoho z nejvýznamnějších náboženských poutních míst

Fascinující dějiny jednoho z nejvýznamnějších náboženských poutních míst na celém světě, mekkánské Ka'by (nebo též Kaaba, v překladu "kostka či krychle"), lze rozdělit do dvou údobí, či lépe vyjádřeno do dvou časů: do …

18.10.2021 / Dorek Čermák
Trek · Ještědsko-kozákovský hřbet na čtyři dny. Projekt 13/6 - Liberecký kraj / Fotogalerie k článku

A je to tu. V předpovědi pár dnů skvělého počasí. Telefonát Markétě, potkáme se v Tetřevím sedle pod Ještědem v podvečer. Čeká mě osmihodinová jízda po železnici, kde mám v Brně pár minut na přestup na …

16.10.2021 / Radomír Hruška
Trek · Vápencové eldorádo v pohoří Hochschwab, vysokohorská turistika v rakouských Alpách (2)

Na krasové plošině Sonnschienalm v okolí chaty není jediný zdroj vody. Sám mám sotva litr, což do večera jistě nevydrží. Jura je celkem rozmrzelý, neboť chce jít dál, my ostatní řešíme pitný režim. Velkým problé …

12.10.2021 / ESO2114
Vesmír · Trpasličí planety a asteroidy: 42 snímků ESO zachycuje největší planetky hlavního pásu Sluneční soustavy

Pomocí dalekohledu ESO/VLT v Chile astronomové pořídili snímky 42 planetek patřících k největším objektům hlavního pásu asteroidů mezi Marsem a Jupiterem. Vůbec poprvé se vědcům podařilo zobrazit takto …

Velký Roudný Úplněk Chata Horalka Strečno Beskydy, ubytování Soumrak Luční bouda Malá Fatra, ubytování Choustník Helfenburk Venušiny misky Hukvaldy Elbrus Afélium Zverovka Chalupská slať Šumava, ubytování Spacáky Mont Blanc Pluto Vosecká bouda Vysoký vodopád Cvilín Karlštejn Chata Šerlich Bouda Jelenka Pluto Jarní prázdniny Liška Matterhorn Hrad Lichnice Sirotčí hrádek Higgsův boson Opruzeniny Cumulonimbus Pohorky
Služby Horská seznamka Outdoor bazar Ztráty a nálezy Archiv článků Spolupracujeme Počasí Satelitní snímky Fotogalerie Turistická mapa Kalendář turistických akcí Treky České hory Slovenské hory Alpy Karpattreky Rumunské hory Ukrajinské Karpaty Asijské hory Severské země Turistika s dětmi Balkánské a evropské hory Ubytování Horské chaty, české hory Slovenské chaty Penziony, hotely Ubytování online Alpské chaty České kempy Slovenské kempy Chorvatské kempy Kempy, Slovinsko Ukrajina, Rumunské hory Výlety Skalní města a skály Naše vrcholy Rozhledny České hrady Slovenské hrady Jeskyně Vodopády Sedla a doliny Členění Slovenska Geomorfologické členění ČR Výlety Přehled našich pohoří Sopky v ČR Karpaty Alpy Ledovcová jezera Památky a zámky Větrné mlýny Čedičové varhany Viklany Bludné (eratické) balvany Ostatní Cestování, cestopisy Horolezectví Cykloturistika Snow Soutěže Příroda, fauna a flóra Vesmír, astronomie Produkty Testujeme Outdoor vybavení, poradna
TOPlist