Průvodce | Karpattreky | Horolezectví | Cykloturistika | Cestování | Lyžování | Příroda | Soutěže | Aktuality | Zajímavosti | Kalendář | Napsat článek | Reklama | Více… |
Treking.cz
Poslední aktualizace: 18.7.2021 , svátek má
Treking > Blog > Doba kovidová opět ohýbá lidem páteř

Doba kovidová opět ohýbá lidem páteř

A k tomu navíc naprosté morální a profesní selhání některých "akademiků"

16.7.2021 | Otakar Brandos

Udělejme tečku. Tečku za kovidem. Tou tečkou má být očkování. Očkování experimentální vakcínou. Lidé si za příslib "normálního" života a nebo dovolené v Chorvatsku nechávají do těla vpravit látku, o jejichž dlouhodobých účincích neví nic. Absolutně nic. Možná, že řada lidí tak nedělá tečku za kovidem, ale za svým životem. Dosavadním zdravým životem.

Piknik v lese

Množství hlášených komplikací a nebo úmrtí po očkování experimentálními vakcínami je doslova strašidelné. Stačí vyhledat pro Česko na www stránkách SÚKLu a nebo americké CDC. Rozhodně se nejedná o čísla, nad kterými lze jen tak mávnout rukou. Navíc se podle několika studií jedná o čísla, která jsou silně podhodnocená. A co na tuto kovidí vakcinaci řekne zdraví mladých očkovaných třeba za rok, za dva? A nebo za pět let? Nebude to doba, kdy očkovaní budou závidět neočkovaným?

Za pozornost stojí i následující data z USA ze systému VAERS, který hlásí nežádoucí účinky a úmrtí po očkování: Reported Deaths post COVID Vaccine. 11 000 úmrtí mně nepřijde zanedbatelných. A nebo je to pro očkovací mašinérii již jen pouhá statistika? 30násobné zvýšení úmrtnosti v souvislosti s očkováním jen za prvního půl roku ve srovnání s 30letým ročním průměrem je opravdu na pováženou…

A nemilí fanatičti zastánci experimentálních vakcín - žádná tečka na "odočkování" neexistuje. Se svým zdravím si klidně dělejte co chcete. Na své si ani kvůli vaší lačnosti po penězích sahat nedáme. Věřím, že vaše agresivita v prosazování vašich parciálních zájmů dále neporoste. V zájmu nás všech. Z diskusí napříč webem vidím, že mnoho lidí je psychickým rozpoložením již někde na hraně, kousek před hranou bodu zlomu, za kterým by již byli schopni pro zachování svobody vypovědět občanskou poslušnost a někteří možná dokonce vzít do rukou pušky.

Ale ano. U lidí z rizikových skupin přínos očkování bezesporu převyšuje případná rizika. Někde u ročníků 60+ či 65+, možná že i u řady lidí nad 50+. Dokážu ještě pochopit lidi ze skupin neohrožených, kteří se nechali naočkovat kvůli práci. Různí šoféři, možná některé lékařské profese apod. Nebo lidé, kterým život znepříjemňovalo neustálé a zbytečné testování PCR testy zvané výškraby mozku. Nikdy ale nepochopím ty ze střední a nebo mladé generace, kteří se nechají očkovat jen proto, aby mohli vyjet do Chorvatska a nebo jít na diskotéku, na které se stejně nesmí dosud tančit. A očkování dětí a nebo těhotných žen považuji přímo za zločin proti lidskosti, za které by měly u soudů padat hrdelní tresty.

Místo, aby se nedostatkové vakcíny ponechaly pro ohrožené skupiny v chudých zemích ve třetím světě, jak si přeje např. WHO, očkují se v Evropě zbytečně mladí, zdraví a kovidem neohrožení lidé… Chamtivost, ta nenasytnost v tomto byznysu zainteresovaných lidí je ohromující. Ukázkovým příkladem chorobné hamižnosti byla předposlední figurka z "orloje" dosavadních ministrů zdravotnictví Arenberger, jenž při vykazování majetkových poměrů "zapomněl", že je vlastníkem asi stovky nemovitostí a stovek hektarů půdy. Opravdová morální špína. Místo, aby tito Arenbergerové skončili před soudem, osobují si právo rozhodovat o osudech miliónů lidí. Naprosté selhání západních "demokracií", které klesly na "úroveň" čínských komoušů a jejich sytému sociálního skóre.

Piknik v lese

I lékařská etika dnes dostává totálně na frak. Základní pravidlo "především neškodit" se stává pouhou floskulí a "překonaným" heslem. Ve světle dnešní doby je již na rovni hloupých hesel typu "Udělejme tečku za koronavirem", "Ano, bude líp" či "Jeden vůdce, jeden národ" a nebo "Proletáři všech zemí spojte se". Jsme svědky ohýbání páteří a mrzačení charakterů spousty lidí pro směšné "výhody".

Toto křivení charakterů má na morálku národa zhoubnější vliv než Husákova normalizace. Spoustě lidí dnes zcela nenormální věci považuje za normální. Na neustálém a zbytečném testování, hadrech na hubě, omezování cestování apod. nic normálního není. To do skutečně demokratického systému nepatří. A když, tak jen krátkodobě a v opravdu vážných případech. I když ona liberální demokracie již demokracii není. S demokracií má liberální demokracie společného asi tolik jako ta předchozí demokracie zvaná lidová.

Zároveň jsme svědky obřího globálního zdravotnického experimentu s experimentálními a dosud nikdy nevyzkoušenými vakcínami. Všichni očkovaní se stávají pokusnými králíky. Avšak králíky bez nároku na odškodnění za případnou újmu na zdraví. A nebo snad očkovaní nebyli dostatečně informovaní a poučeni o tom s čím (svolením k vakcinaci) souhlasili?

Naše vláda byla doslova zděšena, jak rychle nákaza v populaci klesala. Již v červnu jsme měli čísla, která vládní "odborníci" očekávali až někdy v září. Čísla pozitivně testovaných klesala i přesto, že se lidé dávno sami "rozvolnili" a kašlali na nějaká pravidla, která se tímto ukázala zcela neúčinnými. Dokazuje to ale i příklad Floridy a Texasu v USA, kde již dlouhé měsíce žádná omezení nemají a čísla pozitivně testovaných jsou nízká. A nebo příklad Jižní Dakoty, kde nikdy nezavedli žádný lockdown a jsou na tom mnohem lépe než státy, kde vládnou "lokdounisti".

Bylo potřeba z toho vytestovaného NIC udělat opět apokalypsu, znovu nakopnout zadrhávající se nemravný byznys s testy a respirátory, které svého nositele chrání leda tak před prachem… Z "pandemie", která by v Česku nebyla ani epidemií v malém okresním městě (epidemie přece značí 1 600 nemocných - nikoliv pozitivně testovaných - ale 1 600 nemocných na 100 000 obyvatel), bylo třeba udělat metlu lidstva.

Proto se začalo strašit mutací delta, lambda a brzy jistě přijde na řadu i omega. A pak asi alfa dvě, beta, gama či delta dvě a tak dále a tak dále… Delta se šíří sice několikrát rychleji, je infekčnější. Již se ale zapomíná dodat, že smrtnost je asi 20× nižší než u původní mutace alfa zvané dříve britská… To se dá velice snadno zjistit z dat z Velké Británie, kde delta naprosto převládla (dnes přes 95 % případů) - viz text s řadou užitečných tabulek ve zprávě "SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England". Tato data navíc ukazují, že očkování rozhodně není žádnou tečkou. Ze 117 pacientů ve Velké Británii, kteří podle výše uvedených dat zemřeli ve sledovaném období na deltu, bylo 50 s plně ukončeným očkováním, 20 s neukončeným a "jen" 44 neočkovaných. Ať čtu tabulku (strany 13 a 14) zleva a nebo zprava, umírali častěji očkovaní… 109 zemřelých bylo starších 50 let.

Manipuluje se ale i s čísly "nemocných". Prý nám dnes roste počet nakažených. Ano, počet nakažených aneb pozitivně testovaných vzrostl za posledních 14 dní sice o třetinu, jenže v reálu počet nakažených nadále klesá. Soudruzi z ministerstva zdravotnictví zapomněli dodat, že se provedl asi dvojnásobný počet testů. Ať již z důvodu dovolených a nebo kvůli dětským táborům. Aby mi ale nevycházel statistický nesmysl, musím vždy čísla vztahovat ke stejnému základu. Ministerští "experti" tak zjevně nezvládají ani matematiku tak pro 6. či 7. třídu základní školy. A chtěli by vymýšlet další omezení. V nemocnicích jsou přitom s kovidem aktuálně pouze jednotlivci…

Nejotřesnějšími případy lidského selhání jsou ale ti, kteří odpůrce kovidového očkování nazývají bezohlednými sobci. Ať jsou to extrémně vyděšení lidé, u kterých bych neřekl ani "popel", a nebo lidé žijící extrémně nezdravě, u kterých bych řekl - no to je vlastně jedno co. Dle mého soudu naopak tito jedinci lidského rodu jsou těmi skutečnými sobci. Dožadují se ochrany od ostatních, přitom ze svého nezdravého životního stylu neubrali zhola nic. Dožadují se, abychom je chránili na úkor vlastního zdraví či na úkor zdraví vlastních dětí. Těmto skutečným sobcům vůbec nejde o žádné lidstvo, ale výhradě o sebe sama. Mají strach pouze o ten svůj - pro lidstvo zcela nicotný a bezvýznamný - život.

Vrcholem duševního mrzáctví je ale nechutné divadlo, které předvádí parta, na čínské chřipce ekonomicky zainteresovaných, akademiků a dalších rádoby odborníků radících vládě národní katastrofy. Tváří se jako rodilí altruisté, jako ochránci našich životů, přitom jim jde jen o sebe sama a ekonomický profit. Jsou to ty nejzvrácenější lidské charaktery, ruku by si dotčené osoby mohly podávat s Mengelem. Doufám, že i tyto mravní zrůdy jednou, třeba za řadu let, odsoudí nějaký "Norimberský" tribunál.

Tito "akademici" kolem sebe neustále šermují zaklínadlem kolektivní imunity. Není ale ona kolektivní imunita na rychle mutující vir pouhou chimérou? Očkováním proti alfě chtějí navodit kolektivní imunitu proti deltě, lambdě či Bůh suď proti kterému písmenku řecké abecedy. Proč se tedy každoročně modifikovala vakcína proti sezónní chřipce? Že by jen tak pro srandu králíkům? Jistě, i ty experimentální šmakulády se dají modifikovat. Však dnes se již běžně hovoří o vánočním dárku v podobě třetí dávky. Co na to asi řekne zdraví očkovaných po pár letech?

Jednu z těchto šílených "akademických" figur trefně vystihla poslankyně a šéfka Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková. Dovolím si citovat: "Prezident lékařské komory Kubek je regulérní blázen a já opravdu nechápu, jak je možné, že někoho takového si lékaři opakovaně volí do čela své profesní komory… Je opravdovou tragédií, že média hlavního proudu dávají slovo pouze pseudoodborníkům, kteří si z covidu a očkování udělali skvělý kšeft. O zdraví už tu dávno nejde, jde pouze o peníze. Je potřeba vyprázdnit sklady zdravotnického materiálu a udat nakoupené vakcíny…"

A na konec dnešního blogu uvádím odkazy na dvě zajímavá videa. Zejména v rozhovoru s doktorkou Pekovou uslyšíte spoustu odborných informací, např. ty okolo neurologických potíží očkovaných vykazující znaky prionových onemocnění. Sdělené informace za zamyšlení rozhodně stojí.

Aktualizace 17.7.2021: Cenzorským zásahem koronafašistů byl rozhovor s doktorkou Pekovou na kanlálu Youtube smazán. Zde je k dispozici tento rozhovor z nového umístění na Vimeu - https://vimeo.com/svedominaroda.

Treking.cz - diskuze

Diskuse k tomuto článku

přidat názor    zobrazit celou diskusi
k čemu je očkování ??? (Jirka, 30.08.2021, 11:05 )
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-proockovane-rodine-zemrela-babicka-na-covid-budte-opatrni-i-vy-s-vakcinou-apeluji-pozustali-40370495


Další související články, mohlo by vás zajímat

Reklama, turistika a výlety podle pohoří
Beskydy | Bílé Karpaty | Blatenská pahorkatina | Brdy | Broumovská vrchovina | Česká Kanada | České středohoří | České Švýcarsko | Český les | Český ráj | Děčínská vrchovina | Doupovské hory | Drahanská vrchovina | Džbán | Hanušovická vrchovina | Hornosvratecká vrchovina | Hostýnské vrchy | Chřiby | Javorníky | Jeseníky | Ještědsko-kozákovský hřbet | Jevišovická pahorkatina | Jizerské hory | Králický Sněžník | Krkonoše | Krušné hory | Křemešnická vrchovina | Křivoklátská vrchovina | Litenčická pahorkatina | Lužické hory | Nízký Jeseník | Novohradské hory | Orlické hory | Pálava | Podbeskydská pahorkatina | Podyjí | Rakovnická pahorkatina | Ralsko | Rychlebské hory | Slavkovský les | Slezské Beskydy | Smrčiny | Svitavská pahorkatina | Šluknovská pahorkatina | Šumava | Švihovská vrchovina | Vizovická vrchovina | Vlašimská pahorkatina | Vsetínské vrchy | Východolabská tabule | Zábřežská vrchovina | Zlatohorská vrchovina | Ždánický les | Železné hory | Žulovská pahorkatina | Belianské Tatry | Branisko | Bukovské vrchy | Burda | Cerová vrchovina | Čergov | Čierna hora | Chočské vrchy | Kremnické vrchy | Krupinská planina | Kysucké Beskydy | Laborecká vrchovina | Levočské vrchy | Ľubovnianska vrchovina | Malá Fatra | Malé Karpaty | Muránska planina | Myjavská pahorkatina | Nízké Tatry | Ondavská vrchovina | Oravská Magura | Oravské Beskydy | Ostrôžky | Pieniny | Podunajská pahorkatina | Pohronský Inovec | Polana | Považský Inovec | Revúcka vrchovina | Roháče | Slanské vrchy | Slovenský kras | Slovenský ráj | Spišská Magura | Beskydy | Stolické vrchy | Strážovské vrchy | Starohorské vrchy | Šarišská vrchovina | Štiavnické vrchy | Tribeč | Velká Fatra | Veporské vrchy | Vihorlat | Volovské vrchy | Vtáčnik | Vysoké Tatry | Východoslovenská rovina | Zemplínské vrchy | Žiar

Z posledních článků vybíráme

1.7.2021 / PR
PR · Region Schladming-Dachstein ví, jak na letní radovánky. Zažijte vertikální dobrodružství v Ramsau am Dachstein, lezeckém regionu č. 1

Zatímco mnozí nejraději zcela vypnou uprostřed pestré přírody, jiní potřebují během letní dovolené akci, rozmanitost a dobrodružství. Na požitky neexistuje žádný univerzálně platný vzorec, právě naopak: …

1.7.2021 / Otakar Brandos
Recenze · Hiking Man Shirt, outdoor recenze sportovního vlněného trika na turistiku

Sportovní triko Hiking Man Shirt od firmy Devold je jedním z dlouhé řady sportovních trik z merino vlny z produkce zmíněné firmy. Devold Hiking Man Shirt je elegantní sportovní triko s dlouhým rukávem a v …

29.6.2021 / Otakar Brandos
Památky · Kaple svaté Hedviky v osadě Vidly, dřevěné sakrální památky v Hrubém Jeseníku

Kaple svaté Hedviky stojí na nápadné travnaté vyvýšenině na okraji lesa a osady Vidly. Kaple svaté Hedviky je dobře patrná jak z cesty z Vrbna pod Pradědem do sedla Videlský kříž (jedno ze dvou sedel, kde …

25.6.2021 / Otakar Brandos
Trek · 2denní Jeseníky před letním slunovratem (2): Malá jezerná, Františkova myslivna, Jelení studánka, Břidličná hora a Ztracené kameny / Fotogalerie k článku

Je půl osmé ráno, když se Michalku snažím vytáhnout ze spacáku. Spala dvanáct hodin, opravdu dobrý výkon. Sice protestuje, ale nakonec přece jen vylézá a obléká se. Balíme saky paky a vyrážíme na další část naší …

24.6.2021 / Martin Szwejda
Trek · Pochod Michálkovice - Tatry 2020, túra napříč částí Západních Karpat (7)

Je pátek 4. 9. 2020 a postoupili jsme do sedmého, tedy předposledního dne našeho treku. Včera jsme na rozcestí Při Petrovke opustili geomorfologický celek Oravská Magura a vstoupili jsme do geomorfol …

23.6.2021 / Klára Polášková
Tip na výlet · Mažice a selské baroko: Třeboňsko nabízí cestu za lidovou architekturou v srdci veselských blat

Unikátní cesta za lidovou architekturou v srdci veselských blat je jednou ze zatím méně známých atraktivit, které svým hostům nabízí turistická oblast Třeboňsko. Takzvaná Zelená stezka selského baroka, oficiální součást …

20.6.2021 / Otakar Brandos
Trek · 2denní Jeseníky před letním slunovratem (1): přes Vodopád Merty a Vřesník na Dlouhé stráně a Mravenečník / Fotogalerie k článku

Je pár dní před letním slunovratem a meteorologové slibují slušné počasí. Teploty letos poprvé atakují tropy, přesto vyrážíme alespoň na dva dny po dolech a hřebenech Hrubého Jeseníku. Parkujeme na Skřítku …

18.6.2021 / David Kopecký
Aktualita · Alej svobody v Příbrami: nová Alej svobody připomene křivdy uranových dolů a spojí tři Vojny

U bývalého vězeňského zařízení pro politické odpůrce komunistického režimu Vojna u Příbrami vyroste nová Alej svobody. Město zvítězilo v grantové výzvě Nadace Partnerství, která výsadbu symbolických …

18.6.2021 / David Kopecký
Aktualita · Alej svobody v Příbrami: nová Alej svobody připomene křivdy uranových dolů a spojí tři Vojny

U bývalého vězeňského zařízení pro politické odpůrce komunistického režimu Vojna u Příbrami vyroste nová Alej svobody. Město zvítězilo v grantové výzvě Nadace Partnerství, která výsadbu symbolických …

13.6.2021 / Ondřej Havelka
Cestování · Cesta za náboženstvími podél řeky Indus - od buddhistických pramenů k islámské deltě (1)

Bönští mágové, buddhističtí meditační mistři, hinduističtí svatí muži, jógini, muslimští mystikové, ale (možná překvapivě) také řečtí filozofové nebo Moravští bratři - ti všichni nazírali propastné hlubiny duchovního …

10.6.2021 / Otakar Brandos
Tip na výlet · Grázlova (Graselova) sluj: po stopách největšího z grázlů v České Kanadě

Slovo grázl používáme pro označení těch nejhorších a nejodpornějších padouchů. Slovo grázl jistě používá většina Čechů, Moravanů či Slezanů. Avšak asi ne všichni vědí, kde se toto slovo vzalo a že je součástí našeho jazyka …

Velký Roudný Úplňky Chata Horalka Strečno Beskydy, ubytování Soumrak Luční bouda Malá Fatra, ubytování Choustník Helfenburk Venušiny misky Hukvaldy Elbrus Afélium Zverovka Chalupská slať Šumava, ubytování Spacáky Mont Blanc Pluto Vosecká bouda Vysoký vodopád Cvilín Karlštejn Chata Šerlich Bouda Jelenka Pluto Jarní prázdniny Liška Matterhorn Hrad Lichnice Sirotčí hrádek Higgsův boson Opruzeniny Cumulonimbus Pohorky
Služby Horská seznamka Outdoor bazar Ztráty a nálezy Archiv článků Spolupracujeme Počasí Satelitní snímky Fotogalerie Turistická mapa Kalendář turistických akcí Treky České hory Slovenské hory Alpy Karpattreky Rumunské hory Ukrajinské Karpaty Asijské hory Severské země Turistika s dětmi Balkánské a evropské hory Ubytování Horské chaty, české hory Slovenské chaty Penziony, hotely Ubytování online Alpské chaty České kempy Slovenské kempy Chorvatské kempy Kempy, Slovinsko Ukrajina, Rumunské hory Výlety Skalní města a skály Naše vrcholy Rozhledny České hrady Slovenské hrady Jeskyně Vodopády Sedla a doliny Členění Slovenska Geomorfologické členění ČR Výlety Přehled našich pohoří Sopky v ČR Karpaty Alpy Ledovcová jezera Památky a zámky Větrné mlýny Čedičové varhany Viklany Bludné (eratické) balvany Ostatní Cestování, cestopisy Horolezectví Cykloturistika Snow Soutěže Příroda, fauna a flóra Vesmír, astronomie Produkty Testujeme Outdoor vybavení, poradna
TOPlist